Головна
Розділи сайту
Новини
Освітній десант у Польщу Усі дні були насичені яскравими враженнями, позитивними емоціями та новими знайомствами. Це і зустрічі з представником Адміністрації міста Кельце, з властями відділу освіти, культури і спорту, знайомство з системою освіти в Польщі і Кельце, відвідування вищої школи економіки, права та медичних наук ім. проф. Едварда Ліпінського у м. Кельце. Вчителі побували на уроках англійської мови, польської літератури, математики, історії, інформатики, біології у І Загальноосвітньому ліцеї ім.. С. Жеромського. Також відбулися зустрічі з керівництвом, вчителями та учнями цього ліцею. Вчителі оглянули навчальний заклад, активно брали участь у зустрічі з керівництвом навчального закладу, де обговорювалися питання освітніх технологій.
Програма також передбачала екскурсії в Польщі. В один з днів вчителі побували в історичному місті Кракові, який їх зачарував своєю історією та архітектурою.
Вчителі не тільки побували в новій країні, побачили їх звичаї і традиції, але й завели нові корисні знайомства серед вчителів -іноземців. Представники педагогічного колективу нашого закладу залишилися задоволеними, оскільки вони обмінялися досвідом зі своїми колегами з Польщі.
Надалі адміністрація та вчителі партнерських шкіл планують продовжувати співпрацю між навчальними закладами і спільними зусиллями організовувати зустрічі.
Дата: 2020-01-30 15:39:40